Som una cooperativa de consum ecològic del barri de la Sagrada Família. Formem part de l’ateneu popular de l’eixample, un espai autogestionat i obert al barri que promou activitats d’àmbit social, polític, cultural i ambiental.

Des de la ciutat vivim totalment desconnectats de la terra i de les condicions socio-econòmiques dels productors. El nostre objectiu és restablir una relació mirant al camp. Amb el consum de productes ecològics i locals esdevé possible una alternativa real per al món rural.

Desitgem un consum diferent on no es valori únicament l’aparença i el cost dels aliments. Volem recuperar els sabors i consumir responsablement tenint en compte aspectes socials i medioambientals.

Què volem?

Busquem una forma de relació més directa amb els productors de manera que ens permeti conèixer tant el procés productiu com possibilitar la coneixença de les inquietuds de cada part.

Optem per productes agroecològics (que es basen en cultius sostenibles medioambientalment) i hi incorporem criteris de producció local, compra directa i de temporada. Treballem amb productors que tinguin un sistema de producció respectuós amb els/les treballadores.

Vols contactar amb nosaltres?

Si voleu contactar amb nosaltres  no cal que ho feu com a comentari en aquest post, passeu-vos per l’ateneu un dimecres a la tarda, algú us podrà informar, o escriviu-nos a:

 

iunrave@moviments.net